Sabtu, 29 Ogos 2009

Keputusan Muktamad Pertandingan Video Corntoz - Express Yourself

Baru dua hari lepas saya dapat e-mail daripada syarikat Mamee-Double Decker (M) Berhad pasal Corntoz Winner's Annoucement untuk Pertandingan Video Corntoz - Express Yourself. Ermmm... Nampaknya saya tak ada rezekilah untuk competition nie. Apa pun next competition kena buat lagi kemas. Bagi yang pemenang ketiga-tiga saya ucapkan tahniah kepada Hong ( 1# Action Corntoz), ericlai2020 (2# Can't Smile Without You), dan TVC paling saya suka tengok amitohhud (3# CORNTOZ!!!).

Apa pun saya ucapkan terima kasih kepada penganjur yang mengadakan pertandingan video Corntoz - Express Yourself. Tak dilupakan kepada member2 office, kolej, sekolah, dan sedara mara turut menyokong untuk undi/vote video yang saya hasilkan. Dan paling saya tak jangka yang undi/vote saya bukan orang biasa-biasa jee, orang kenamaan pun ada seperti penulis buku Rahsia Pemasaran Facebook (Nasrul Amri Samsudin "dia juga memberikan kata2 semangat kat saya"), Kartunis Ubi, Kartunis Gandum, Brader Joe, dan juga Editor Komik PTS Alif Firdaus Azis memberikan semangat. Disamping itu usahawan online dan offline pun turut undi/vote saya.

Oklah... Kalau korang nak tahu siapa pemenang video untuk Corntoz - Express Yourself layari laman-web http://www.corntoz.com.my. Oh ya... Kalu korang nak tahu video yang saya buat untuk pertandingan ini. Tengok kat bawah nie "Aku Dan Corntoz". So Layan... ;-)

Dua E-Book paling hangat dipasaran. Cepat sebelum harga dinaikan dan penjualan akan ditutup...

3 ulasan:

  1. @cddin :-
    Terima kasih Abe Din... ;-)

    @Wan Wma :-
    Akhirnya... Saya tewas juga. Nampaknya saya tak ada rezeki lah utk competition nie. Apa pun next competition atau lain kena buat lagi kemas... =)

    BalasPadam

Sekarang anda boleh buat ulasan disini.

babab.net