Sabtu, 2 Januari 2010

Domain Akan Ditukar Kepada "Azwan2010"

Seperti saya tulis entri yang lepas bertajuk Selamat Tahun Baru 2010. Sekali lagi saya terpaksa tulis balik entri ini kerana saya baru perasan ada sesetengah blog mengambil link ini untuk memberi pembaca-pembaca blog. Saya pun tak jangka juga walaupun blog ini tidaklah seberapa pun. Apa pun terima kasih saya ucapkan walaupun tanpa izin untuk promote blog ini dengan selitkan nama saya.

Ok... Dengan ini saya akan tukarkan domain pada 10 Januari 2010 dengan link URL baru http://azwan2010.blogspot.com. Tetapi dibahagian pengatas saya dah tukar Azwan2009 ke Azwan2010. Dan juga saya akan tukar template blog ini...

Sekian,

P/S:- Blog ini sentiasa akan tukar mengikut tahun... (^_^)

Maklumat Tambahan Sikit:-
Ada perubahan entri sikit kerana saya mengikut persekitaran. Banyak kerja-kerja penting kena siapkan di tempat saya kerja sehingga tak sempat nak buat entri baru. Saya akan membuat perubahan sedikit demi sedikit, yang dah tukar hanya setting iklan web Nuffnang dekat Manage Blog agar syarikat iklan web dapat memlihat. Selain itu template blog akan diubah dan kemungkinan saya akan asingkan iklan-iklan berkaitan produk Digital dan Fizikal dibahagian lain, saya akui jika banyak iklan membuatkan ia bertambah berat yang boleh melambatkan lagi proses untuk buka blog ini.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sekarang anda boleh buat ulasan disini.

babab.net