Isnin, 31 Mei 2010

Saje Test Aplikasi Graffiti Di Facebook...

Lama juga saya tak post entry kat blog personal nie kerana ada masalah teknikal Internet hampir nak masuk 2 bulan. Tapi alhamdullilah saya tukar moderm internet yang baru atas pendapat member office.

Ok lah kali nie saya baru jee test satu aplikasi Graffiti sejak tahun lepas lagi cuma saya sekadar bookmark aplikasi di FaceBook jee. Tetapi hari nie tetiba jee saya dah gatal tangan nak buat kerana saya ada tertengok kat member youtube dari korean (Deekay) menghasilkan Ninja Assasin dengan menggunakan aplikasi Graffiti di FaceBook. Klik Ninja Assasin.

Hasil yang saya cuba sehampir mungkin seperti gambar lukisan saya sejak tahun 1999 (time tue tingkatan 5). Lihat gambar di bawah:-


Hasil saya dapat.......... AAAARGH!!! Tak puas hatilah rasa nak buat blik walaupun dia ada sediakan save (Ia save secara automatik walaupun tidak sediakan butang save). Tapi apakah dayanya aplikasi Graffiti sekali publich jee kat wall, tidak boleh memperbetulkan balik. Apapun korang bleh tengok step by step saya hasilkan....
P/S:- Rasa nak melukis lagi kat aplikasi Graffiti di FaceBook nie. Kalu dah siap hasil seni saya akan publich kat blog personal. ;-)

2 ulasan:

Sekarang anda boleh buat ulasan disini.

babab.net