Isnin, 16 Januari 2012

JOM!!! Undi Animasi Haiya BidDoa Untuk NEF AWANI ICT AWARDS 2011 Dan Menangi Hadiah IPad 2.Assalammualaikum,

Agak lama juga tidak berblogging sejak bulan ogos tahun lepas, sekarang alhamdullilah akhirnya dapat juga saya menaip di blog personal untuk buat post terbaru.

Apa pun alhamdullilah hasil kerja saya dan kawan-kawan di Tulus Fikir Sdn Bhd yang menghasilkan animasi pendek iaitu Haiya BidDoa telah tercalon pertandingan NEF Astro Awani ICT Awards dalam kategori Best Animation/Games.

Cuma saya nak minta kepada kawan-kawan semua vote (Undi) untuk animasi Haiya BidDoa bagi competition NEF Astro Awani ICT Awards dalam kategori Best Animation/Games sebagai sokongan. Tarikh tutup untuk undi sehingga 25 January 2012. Oh ya!!! Jangan terkejut... Selain anda jadi pengundi, jika bertuah anda berpeluang mendapat hadiah gajet IPad 2!!!. Tentu anda mahukan... :-D

Cara-cara mengundi:-

1.) Layari http://apps.facebook.com/my-polls/nefawani2011, atau klik 'Like' di fan page NEF Awani ICT Awards 2011 dahulu (Bagi yang belum 'Like').

2.) 'Like' yang anda inginkan. (Klik 'Like' bagi 'Category Best Animation/Games Haiya BidDoa - Tulus Fikir' seperti gambar diatas. Boleh!!! (^_^) )

3.) Selepas anda sudah 'Like'. Scroll sampai ke bawah dan Klik butang 'Submit'.

4.) Selepas klik 'Submit' ia akan keluar pop-up/New Tab, klik butang 'Log In'.

5.) Selesai dan anda boleh klik 'Post On Your Wall' atau 'Invite Friends' untuk berkongsi kepada kawan-kawan untuk memberikan sokongan.

Secara ringkas cara-cara undi tonton video dibawah ini (Dalam video ia agak terlalu ringkas)...


P/S:- Klik 'Like' yang 'Category Best Animation/Games Haiya BidDoa - Tulus Fikir' (Contoh seperti gambar diatas) sebagai sokongan anda kepada kami. Boleh!!! ;-)

P/S/S:- 3D Animasi Haiya BidDoa mungkin agak jarang anda dengar. Di online dikatakan agak popular kerana animasi ini mengajar doa-doa harian upload di Youtube. Layari http://www.youtube.com/playlist?list=PL3CA49DBE8CAC7965&feature=plcp. dan baru-baru ini ada masuk surat khabar HARIAN METRO bertajuk HaiyaBidDoa animasi pembelajaran Islamik.


3 ulasan:

Sekarang anda boleh buat ulasan disini.

babab.net