Ahad, 20 Mac 2011

Virtual Keyboard Dan EvoMouse Bakal Digunakan Dalam Tahun Ini.


Tak lama lagi kita akan pakai 2 alat terbaru paling tercanggih sekali iaitu EvoMouse dan Virtual Keyboard dengan hanya menyentuh di atas meja sahaja (Jika cahaya tue kena meja, dinding, atau lantai dan dapat kesan tangan, kaki, dan lain2 anggota badan).

Caranya mudah hanya pasang yang ada sambungan USB, dan juga sokongan bluetooth.

Kemungkinan besar dalam beberapa bulan atau tahun tak perlulah pakai keyboard dan mouse optical biasa. Apa pun saksikan 2 alat terbaru paling canggih abad ini... :-D

Design nampak anjing daa... Nanti ada design lain bila company tue nak pasarkan seluruh dunia.

Smart tue. Main tekan atas meja jee... :-D

P/S:- Ermmmm... Main game berbentuk First Person Shooter (Cth:- Counter Strike) lagi ok ke atau lagi menyusahkan??? ('_')

-> Low Yat, Imbi, Digital Mall dan lain2 kedai komputer dah ada keluar tak 2 alat nie?

Mengetahui info berkaitan produk ini layari http://www.celluon.com/.

2 ulasan:

  1. Cari bermacam-macam informasi terkini berkaitan dengan teknologi, perisian, komputer, pelaburan, kenderaan, peralatan mudah-alih, pengetahuan umum dan segalanya di http://kendrabing.com

    Anda juga boleh mengambil kesempatan untuk mempromosikan hasil penulisan di blog anda di Kendra Bing tanpa had asalkan terma dan syarat dipatuhi.

    * Buatan Malaysia untuk orang Malaysia.

    BalasPadam
  2. wow ! baguslah . tak payah takut keyboard rosak lagi kalau hari-hari main game . hehe

    BalasPadam

Sekarang anda boleh buat ulasan disini.

babab.net