Ahad, 15 Ogos 2010

Iklan Arab Paling Best. Part - 01

Pada mulanya saya nak taruk tajuk entri 'Iklan Ramadhan Yang Tiada Di Malaysia...'. Last-last saya fikir elok taruk tajuk 'Iklan Arab Paling Best. Part - 01' sebab iklan arab banyak pengajaran, dan taruk 'Part - 01' saya ada banyak nak kongsikan untuk semua. Apa pun kita layan 4 video nie dulu... (^_^)

video
Dalam Makan Sahur Terdapat Berkat

video
Bulan Ramadhan Bulan Membaca Al-Quran

video
Bersyukurlah Kerana Anda Adalah Seorang Muslim

video
Ramadhan Bulan Perubahan. ^_^

Video yang saya upload ambil dari FaceBook Fun Page 'Kesadaran Amar ma'ruf Nahi mungkar', jika korang ada FaceBook masuk Fun Page nie yea. Untuk melihat video nie seterusnya saya akan upload mengikut hari yang sesuai, biasalah setiap manusia pun ada urusannya. ;-)

-> Pertama kali juga saya upload video yang disediakan http://www.blogger.com. Saya ada juga akaun Youtube cuma saya fikir elok kat sini. (^_^)

5 ulasan:

  1. Jika ada masalah video. Bagi tahu yea... Saya akan sedaya upaya mencuba... :-)

    BalasPadam
  2. iklan yg baik untuk semua generasi..

    BalasPadam
  3. kalau ada yg mulakan, insyaAllah akan ada iklan camni di Malaysia. satu bentuk dakwah yg lebih santai.nice one, bro

    Latest entry grafik novel gua ~ Kalau Aku Bendul Kau Apa?Bangang?

    BalasPadam
  4. InsyaAllah... Nanti akan ada iklan2 seperti ini. Ada pun terlalu skit dan paling jarang ditayangkan kerana coz membayar iklan TV hampir mencecah RM600K atau RM1juta mengikut waktu dan hari ramai penonton. Itu yg saya tau lah cara2 penyiaran TV khas untuk Iklan.

    BalasPadam
  5. yeay bersyukur jadi muslim
    bngga solat tepi jalan :)

    BalasPadam

Sekarang anda boleh buat ulasan disini.

babab.net