Isnin, 23 Ogos 2010

Iklan Arab Paling Best. Part - 03

Sekarang dah masuk entri 'Iklan Arab Paling Best. Part - 03'. So tanpa berlengah lagi saya saji kan 5 video. Kasi tambah 1 video untuk entri nie... (^_')

video
Ramadhan Bulan Sedekah

video
Sedekah Sirri <- Korang tau apa maksud nie. Tolong bagi tau...

video
Pandanglah orang yg di bawah mu

video
Dah tiba piala dunia <- Kalu saya tau time Piala Dunia beberapa bulan lepas. Bleh laa publich yang ni. Sekarang dah lepas... ;-P

video
Sunnah Tayammun (mengawali sesuatu dari sebelah kanan)

-> Video yang saya upload ambil dari FaceBook Fun Page 'Kesadaran Amar ma'ruf Nahi mungkar', jika korang ada FaceBook masuk Fun Page nie yea. Untuk melihat video nie seterusnya saya akan upload mengikut hari yang sesuai, biasalah setiap manusia pun ada urusannya. ;-)

Tak sempat tengok entri2 lepas pasal iklan arab:-

1 ulasan:

  1. salam...ana rase video kedua 2 pasal ikhlaskan hati dlmbersedekah...sbb tu org tu ttup muka.....skunk nie asal nk bg derma jer ajk media...tp x sume la ade yg tunjuk kat media pasal nk galakkn org laen sedekah ga.....
    wallahhualam.....

    BalasPadam

Sekarang anda boleh buat ulasan disini.

babab.net