Selasa, 25 Januari 2011

Kucing Benci Justin Bieber!!!


Justin Bieber dalam beberapa bulan baru jadi popular tapi ada juga yang membenci. Bukan setakat orang yang membenci tapi kucing pun turut sama. Huhuhuuu... Masuk media TV tue. Nak tahu tonton video dibawah ini...

Kucing nie masuk Media TV tue... X-D

Nie antara bukti sebenar kenapa kucing nie benci Justin Bieber sebelum masuk media TV...

Apa pun sabar jee lah Justin Bieber itu hak orang dan haiwan sama ada minat atau tidak...

P/S:- Di katakan kucing nie betina. Hohohooo... Kucing sekarang educated. (^^,)

-> Kalau jadi ada masa mau cuba test kat kucing saya benci ke tidak artis nie. Saya cuba search di YouTube banyak kucing dan anjing membenci artis nie... ;-P

5 ulasan:

  1. kesian kat justine bieber...hahahah....kucing pun x suka kat dia..

    BalasPadam
  2. wakakakaka. kesian justin bieber. hahaha. aku nak cuba gak utk kucing aku. dia benci ke tidak. wakaka

    BalasPadam
  3. knp kucing pun benci dia ek?hehe

    BalasPadam
  4. hahaha..kesian sungguh si justin bieber ni erk.. kucing dh pndai pilih artis dah.. 2011's cat.. ahakss..

    BalasPadam

Sekarang anda boleh buat ulasan disini.

babab.net