Ahad, 29 Mac 2009

Semua dah vote 60 Earth Hour kee!!!

Nampaknyer pasal vote Earth nie dah 2 hari lepas lagi. Saya pun dah tutup lampu sebagai sokongan untuk mencintai bumi. Cuma saya nak post nie pasal saya suka tengok salah satu company banner iklan web Malaysia juga sokong untuk Earth... Nak tahu nuffnang.com... Sebelum saya nak buka lampu tue saya mengambil kesempatan nak tengok Earning saya kat nuffnang.com (Pasal nak tahu berapa earning saya kat nuffnang.com??? Saya masih baru lagi...Hehehee). Tetapi dia mengeluarkan satu page memang betul-betul last... Tengok gambar kat bawah...

Nuffnang.com pun Vote 60 Earth Hour...

Company web-site lain pun ada gak vote macam yahoo, google, msn, dll. Selain itu ada juga media-media lain seperti radio, dan televisyen pun turut menyokong untuk program 60 Earth Hour...;-)

2 ulasan:

  1. "Look at the time now... Better prepare yourself everyone..."

    BalasPadam

Sekarang anda boleh buat ulasan disini.

babab.net